Nye malerier

Selvom efteråret er koldt og solen ikke står længe på himlen, er efteråret en af de smukkeste årstider, der findes. Naturen er fuld af alverdens smukke farver i tusind forskellige nuancer og når solen endelig er oppe, står den så højt og skarpt på himlen, at den på fineste vis genspejler sig i de blanke søer og frosten på vores græsstrå. Bladene er røde og gule som den knitrende ild i pejsen og det store bløde tæppe luner dine fødder, mens den glohede thé angriber kulden indefra. Efteråret er den ideelle årstid for inspiration, hygge, nærvær og velvære.

En kunstner bliver inspireret af det miljø han/hun lever i og skaber værker udfra sit indre. Et kunstværk planlægges ikke. Følelser styrer håndens bevægelser og danner et lille univers af kunstnerens indre verdensopfattelse. Bedøm selv og oplev med dine egne øjne efterårets farver, der tilsyneladende er dukket op i Jeannie Bolunds seneste malerier. Et maleri skal ikke bare ses, det skal opleves.

Kom forbi atelieret, oplev malerierne, nyd den glohede kop thé i kunstfyldte omgivelser og bliv inspireret.

Godt efterår til alle.

Malerier til salg - klik her 

Malerier til salg - klik her