Ny udstilling i Hørning

I dag er udstillingen "Det Foranderlige Billede" netop gået i luften, arrangeret af kunstgalleriet Art Expo, der har hovedsæde i Hørning. 

 "Fragmenter" af Jeannie Bolund

Sælges samlet eller enkeltvist

Udstillingen skiller sig lidt ud fra de fleste, da idéen går på "det foranderlige billede" i form af et kalejdoskop, hvor publikum selv får lov til at dreje linsen, ved at sætte de deltagende kunstneres værker sammen på kryds og tværs af stil, genre, kunstner mv. Alle kunstnernes værker er desuden kreeret i formatet 25x25 cm, så værkerne på de måde kan kombineres og sættes sammen. Idéen er anderledes og spændende, så tag et smut forbi Søvejen 35 i 8362 Hørning og bliv inspireret, hvis du alligevel befinder dig i området. Udstillingen varer helt til februar og ferniseringen finder sted både torsdag d. 7., fredag d. 8., lørdag d. 9. og søndag d. 10. november.  

Personligt vil jeg være tilstede på udstillingen lørdag d. 9. november. 

Jeg deltager med mit nyeste værk "Fragmenter", der består af 9 stk. 25x25 cm. malerier. Sammen danner malerierne et stort værk, men hver for sig fungerer de alligevel som fuldendte, selvstændige malerier. Hvis man er hurtig, kan man købe det samlede værk bestående af alle 9 malerier, ellers sælges de umiddelbart enkeltvist. 

Invitationen fra Art Expo ses nederst i opslaget. 

Invitation fra Art Expo